Soul Body Fusion®

Wat is Soul Body Fusion®
Soul Body Fusion®  is een simpele en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Juist in deze tijd met het verhogen van de frequenties van de Aarde (Schumann resonantie) èn de Kosmos (zonnevlammen), is het je afstemmen op jouw persoonlijke hoge zielefrequentie extra nodig om in balans te komen en te blijven. Je gaat staan voor zó’n grote harmonie, dat het energieveld dat je verspreidt anderen om je heen in harmonie begint te brengen.

Wat houdt de behandeling in
Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en beginnen we met de sessie. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon. De meeste mensen ervaren een tintelend gevoel dat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht

Wat biedt Soul Body Fusion®
Blokkades, emoties en spanningen kunnen tijdens de Soul Body Fusion® worden losgelaten en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

De Soul Body Fusion® bestaat uit 3 sessies van een half uur. Verdeeld over vier weken. Hierbij ondersteun ik om het proces op gang te brengen. Dit kan live, maar ook per telefoon of via beeldbellen.

Ik ben een erkend Soul Body Fusion® Practioner. Ik gebruik Soul Body Fusion® waar nodig als een aanvulling op AuraTouch healing en/of een Reikibehandeling.

www.JonetteCrowley.com  en de landelijke website www.soulbodyfusion.nl.