Soul Body Fusion® workshops

Soul Body Fusion® is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht
Tevens privé workshops, met je eigen groep op locatie.  Datum in overleg. Als de workshop bij jou thuis gehouden kan worden is het mogelijk om de workshop zelf gratis te volgen.
Soul Body Fusion® practioner workshop in Amsterdam donderdag 25 april 2024 
Transiko Kerkstraat 374d, 1017JB Amsterdam   van 9.30 uur tot 17.00 uur


Soul Body Fusion® healing circle in Utrecht op vrijdag 26 april 2024 
reiki Centrum Utrecht, lange Nieuwstraat 78, 3512PM Utrecht van 13.30 uur tot 15.00 uur
deelname 25 euro.  Korte uitleg van SoulBodyFusion voor mensen die het niet eerder hebben ervaren. Ook voor SoulBodyFusion practitioners voor diepere activering. 
 

Soul Body Fusion® practioner workshop in Utrecht op vrijdag 10 mei 2024 
reiki Centrum Utrecht, lange Nieuwstraat 78, 3512PM Utrecht  van 9.30 uur tot 17.00 uur

Soul Body Fusion® healing circle in Amsterdam op donderdag 6 juni 2024 
Transiko Kerkstraat 374d, 1017JB Amsterdam   van 10.30 uur tot 12.00 uur
deelname 25 euro.  Korte uitleg van SoulBodyFusion voor mensen die het niet eerder hebben ervaren. Ook voor SoulBodyFusion 
practitioners voor diepere activering. 

Soul Body Fusion® practioner workshop in Amsterdam zaterdag 15 juni 2024 
De Roos, P.C. Hooftstraat te Amsterdam van 9.30 uur tot 17.00 uur

Soul Body Fusion® Practitioner workshop:

De doelstelling van de workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een 1 op 1 Soul Body Fusion® sessie conform de richtlijnen van Jonette Crowley. In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand) én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.
De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). Ook voor degenen die deze techniek toe willen passen in hun (toekomstige) praktijk.
Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop.. De effectieve studiebelasting is 6 uur.
Je ontvangt tijdens de workshop (bij de online workshop ontvang je deze vooraf per e-mail) een hand-out met informatie over het faciliteren van een Soul Body Fusion® sessie.
Het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” lezen na de workshop wordt aangeraden en is verkrijgbaar bij elke boekhandel. 

Na het volgen van de workshop en het doen toekomen aan Transiko tnv Anjo van den Broek van de door jou ondertekende Soul Body Fusion® Practitioner richtlijnen van Jonette Crowley ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat.
Na de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!!!
Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshop dag ga je leren om het Soul Body Fusion® proces toe te leren passen op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

De bijdrage voor de Soul Body Fusion® Practitioner workshop is: € 179 ,- standaard tarief incl 21% btw

Vermeld het s.v.p. als je de workshop als geaccrediteerde bijscholing wil volgen. De studiebelasting is 13 uur, bestaande uit 6 contacturen (het volgen van de workshop, exclusief pauzes) en 7 zelfstudie uren. De zelfstudie is opgebouwd uit het lezen van het Soul Body Fusion boek (5 uur) voor de workshop en het faciliteren van 2 Soul Body Fusion® sessies na de workshop (2 uur) waarvan je een verslag mailt naar anjovandenbroek@ziggo.nl.
De accreditatie is voor CAT.

Soul Body Fusion®  sessie:

Na een stuk uitleg beginnen we met de sessie.
Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je tegenover mij of stel ik me voor dat je tegenover me zit. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Soul Body Fusion® voor jezelf’ workshop:
De doelstelling van deze workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een Soul Body Fusion® sessie op jezelf conform de richtlijnen van Jonette Crowley. In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.
De workshop is voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk).  Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop. De workshop dag is van 9.30 uur tot 13.00 uur of van 13.00 uur tot 16.30 uur. Je ontvangt tijdens de workshop (bij de online workshop ontvang je deze vooraf per e-mail) een hand-out met informatie over het faciliteren van een Soul Body Fusion® sessie.

De bijdrage voor de ‘Soul Body Fusion® voor jezelf‘ workshop is €99,- incl. 21% btw

Lees meer over de methode in het blad Spiegelbeeld  Soul_Body_Fusion.pdf

(spiegelbeeld.nl).

 Soul Body Fusion® is ontwikkeld door medium, channel en schrijfster Jonette Crowley uit de VS (www.jonettecrowley.com).

Waarom het juist nu belangrijk is om Soul Body Fusion® te leren gaf Jonette Crowley door op dinsdag 8 september 2020:
“It is vital that we are as connected as we can possibly be to our soul, to the higher dimensional energies of the Universe. Jonette and the guide’s are urging you to learn and do Soul Body Fusion so you are balanced, grounded and can be the biggest vessel possible for the light of transformation.” Thank you all!

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood)  schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

 Wil je een workshop graag volgen maar is in 1 keer betalen een probleem voor je dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om delen te betalen. Zet het bij in de aanmeldingsmail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. 

Herhaling van de Soul Body Fusion® Practitioner workshop
Je leert alles over Soul Body Fusion de eerste keer dat je de workshop volgt en de meeste mensen ervaren een transformatie na de workshop. Door de workshop te herhalen kun je die transformatie nog verdiepen en bekrachtigen. Doe je de workshop voor de tweede keer bij mij dan is de prijs €99,- incl. 21% btw
Je kunt het effect van de workshop nog versterken door voor of na de workshop 1 of meer persoonlijke sessies bij mij te doen.

Als je betaalde sessies gaat geven dan kun je na de workshop, als gecertificeerd practitioner, desgewenst voor € 45,- per jaar een vermelding van je praktijk krijgen op de website van Stichting Soul Body Fusion® Nederland. Informatie daarover vind je op de nationale website www.soulbodyfusion.nl.

Tevens geef ik privé workshops, met je eigen groep, vanaf 6 personen. Datum in overleg (kan ook doordeweeks). Als de workshop bij jou thuis gehouden kan worden is het mogelijk om de workshop zelf gratis te volgen. Tevens privé workshops, met je eigen groep.  Datum in overleg. Als de workshop bij jou thuis gehouden kan worden is het mogelijk om de workshop zelf gratis te volgen.

Hoe geef je je op voor een workshop:
Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en de workshopdatum van jouw keuze naar Anjo van den Broek.  
Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. 06-21870397

www.JonetteCrowley.com  en de landelijke website www.soulbodyfusion.nl.
Aanmelden via een e-mail naar info@anjovandenbroek.nl