Reiki inwijdingen

handen

Reiki inwijdingen

Door Reiki leer je je weer bewust te worden van het energiekanaal dat we allemaal tot onze beschikking hebben.  Je leert de helende kracht te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Het vergroot je bewustzijn, je persoonlijke ontwikkeling gaat sneller en je intuïtie verscherpt.
Reiki heb je steeds ter beschikking voor jezelf en voor anderen in je omgeving.

Waarom Reiki?

·        Lichamelijk brengt reiki rust en ontspanning.  Het stimuleert het zelfgenezend vermogen en kalmeert het zenuwstelsel.

·        Mentaal brengt reiki inzichten, innerlijke rust, maakt het bewust van stagnerende denkpatronen en bevordert het concentratie.

·        Emotioneel verzacht reiki innerlijke pijn, spoort het blokkades op, verhoogt het de zelfacceptatie en geeft je inzicht in je doen en laten.

·        Spiritueel verhoogt reiki je intuïtie, is het een tool om makkelijker te mediteren, verscherpt het je bewustzijn en zorgt het voor transformatie.

 

            Usui Reiki Ryoho

Er zijn meerdere reiki stromingen  ontstaan uit dezelfde leraar. Ik heb mijn Reiki1,2 en 3 inwijdingen in de Usui Reiki Ryoho traditie ontvangen. Ik heb bij meerdere Reiki Masters les gehad. Tijdens een meditatie heb ik mijn Reiki gidsen ontmoet. Zij hebben mij rechtstreeks de symbolen in mijn armen en handen gegeven. Mooie lichtgevende tekens. Daarna ben ik door ze naar de bron gebracht. Deze ervaring heeft mij aangezet tot het starten van het geven van Reiki inwijdingen. Die weg naar de bron geef ik in mijn lessen door. De verschillende methodes zie ik als meerdere wegen en ingangen naar dezelfde bestemming. Alle kennis die ik verzameld heb in de afgelopen jaren gebruik ik om mensen dat aan te kunnen dragen wat bij ze past.

Op dit moment geef ik individuele (of 2 personen) Reiki 1 inwijdingstrajecten.

Reiki 1 inwijding kan in twee dagdelen van 3 uur per dagdeel. Dit kan flexibel worden ingepland. Het eerste deel bestaat uit twee inwijdingen en het leren van de zelfbehandeling. Het tweede deel bestaat uit twee inwijdingen en behandelen van een ander. Verder komen de Reiki principes en ervaringen besproken.

 

Bel mij op 06-21870397 voor verdere informatie