De helende wandeling

Graag nodig ik je uit voor een inspirerende, helende wandeling langs het prachtige IJsselmeer. Vooraf en tijdens deze wandeling doen we een aantal energetische oefeningen, vanuit het voelen en met behulp van het neerzetten van een intentie. Het hoofd en denken mogen even met vakantie.

De wandeling vindt plaats in Andijk. Ik ontvang je in mijn houten huisje vlakbij het IJsselmeer met koffie en thee. Daarna volgt een korte kennismaking en een hart-activatie oefening. Door deze oefening gaat de hart-energie stromen.
Vervolgens lopen we met elkaar naar het IJsselmeer. Het eerste deel van de wandeling lopen we in stilte. Het element water staat onder meer voor het voelen. We gaan ervaren hoe het grootste meer van Nederland ons kan helpen met het voelen en loslaten.
Op de terugweg is het mogelijk om in koppels te lopen en kunnen we de kracht van het aandachtig luisteren ervaren. Terug in het huisje sluiten we af met een ziel-meditatie waarin alle ruimte die is ontstaan in je systeem, gevuld kan worden met lichte energie.

Welke vragen zijn aan het einde van de wandeling beantwoord?

Wil je individueel, of met een eigen groepje deze wandeling maken neem dan graag contact met mij op. Je kunt je voor één of meerdere wandelingen opgeven. Zie verder de praktische informatie.

Ik hoop je te mogen verwelkomen in Andijk!

Hartelijke groet,
Anjo van den Broek


natuurgeneeskundig therapeut en coach
Anjo.vd.broek@chello.nl
0621870397

Praktische informatie
  • Data:
  • Adres: Grootslag, Proefpolder 4, huisje 159, 1619 EH Andijk
  • Maximaal aantal deelnemers: 8 personen
  • Bijdrage: 40 euro contant te voldoen op de dag zelf.
  • Deze wandeling kan ook individueel voor 90 euro per 1,5 uur.
  • Kleding: Goede (warme) kleding en stevige schoenen, omdat we voor een groot deel buiten zijn en ook op onverharde paden lopen. Denk tevens aan regenkleding en/of paraplu.
  • Eten en drinken: lunch en drinken voor tijdens de wandeling zelf meenemen. In het huisje is koffie/thee en iets lekkers.
  • Openbaar vervoer: op bovenstaande data is de locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer.

           NB: De laatste bus gaat op zaterdag altijd om kwart over 4.