Acceptance Commitment Therapy/Coaching

Kies voor een ACT/mindfulness bewustwordingstraject om je te bevrijden van waar je last van hebt: je overleving strategie, je negatieve gedachten, gevoelens of gedrag. Leef je of word je geleefd?

 

  • Intake en plan van aanpak.
  • Afhankelijk van de onderdelen waar je in wilt groeien kunnen stellen we het aantal sessies vast.
  • Traject duurt minimaal 8 weken.
  • Bereid om tussen de sessies  oefeningen te doen.
  • Toegang tot de ACT guide app met jouw eigen oefenprogramma.
Ook op locatie en zonder app te volgen.

Holistisch Coaching

Bij persoonlijke/ life coaching werk je vanuit innerlijke kracht om je doelen te realiseren, oude patronen los te laten en jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Loop je bijvoorbeeld tegen situaties aan in je werk of privé of de balans tussen die twee dan kan coaching hierbij ondersteunen. Ondersteuning in de zoektocht ‘wie ben ik, wat kan ik, wat wordt mijn volgende stap en vragen rond een specifiek thema of dilemma’s.

Coachen is maatwerk. Ik start met een intake waarin we samen de coachvraag verhelderen en een plan van aanpak afspreken. Aansluitend vindt er een aantal sessies plaats. Coachen kan op diverse locaties of in de natuur.

Teamcoaching en trainingen

Mijn kracht is dat ik mijn intuïtie en creativiteit gebruik om teams te coachen. Daarbij zet ik mijn brede werkervaring en mijn kennis van coaching methodieken in. Ik bekijk de coachingsvragen van het team vanuit een holistisch perspectief en werk met het team aan een basis van vertrouwen en veiligheid van waaruit men weer stappen kan maken. Dit bevordert het behalen van de doelen. Hierdoor kunnen de teamleden weer in verbinding komen met hun talenten en drijfveren. Dit verhoogt de vitaliteit en het zelfvertrouwen en leidt tot een nieuwe balans.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact op. Ik denk graag met u mee over een passende aanpak.

06-21870397 of mail naar anjovandenbroek@ziggo.nl