chumpey stones

De inwijding van de Banden van Kracht (Chumpi Karpay)

De bijeenkomst bestaat uit een healing en het instaleren van de banden van kracht. Je ontvangt 5 energetische krachtbanden ter versterking van je energieveld om je te beschermen tegen alle energieën die van buiten op ons worden geprojecteerd. Deze banden dienen als filter die je beschermen tegen zware energie van buitenaf. Deze krachtbanden bestaan uit de 5 energetische elementen aarde, water, vuur, lucht en zuiver licht.

We starten met een healing van je energiesysteem en instaleren dan de Banden van Kracht. Duur van deze sessie is tussen de 2,5 a 3 uur en de prijs is €190,- dit is inclusief BTW.

De chumpi-stenen of kuya’s staan bekend als helende stenen en worden al eeuwenlang gebruikt door de Qúero sjamanen en genezers van de hoge Andes in genezingspraktijken, om afstammingsriten te initiëren en door te geven en om verbinding te maken met de heilige bergen die bekend staan als Apus. Deze helende stenen zijn verbonden met deze heilige bergen van Peru en dragen de energie die door de Apus wordt vastgehouden. Ze worden het meest gebruikt wanneer de krachtbanden worden geïnstalleerd en geweven in de lichtgevende architectuur van het lichaam.

De bands voeden en koesteren de archetypen zodat ze je energie niet verslinden. De banden bieden ook bescherming en versterken het Lichtlichaam met de 5 elementen aarde, water, vuur, lucht en puur licht.

Chumpi 1 van the Healing Stones – De regenboogkleurige fontein die de kruin van het hoofd omhult met lichtgevende draden van licht die in elke denkbare kleur over het lichaam vallen.

Chumpi 2 van de Healing Stones – de zwarte band van kracht is geweven rond je onderlichaam, beginnend in de aarde en zich uitstrekken tot aan je navel. Het is de kleur van de diepe rijke grond van Moeder Aarde. Het is de plaats waar het zaad zit, zonder zonlicht, om te dromen wat het zal worden…de plaats van de ontkieming. Dit is de vreugde van het worden…van je oneindige potentieel…de vreugde van jezelf dromen om te worden. Dit is de plek om gekoesterd en veilig te worden .. vastgehouden door de moeder en haar oneindige liefde en bescherming.

Chumpi 3 van de Healing Stones – de rode band van kracht wordt vervolgens geweven van je navel tot aan je zonnevlecht. Dit is het rood van het bloed van Moeder Aarde. Het is haar reinigende water. Het is de vreugde van vernieuwing. Het is de vreugde om het oude op te ruimen om plaats te maken voor het nieuwe en de vreugde om in de stroom van het moment te zijn, jezelf toe te staan mee te stromen met het ritme van het leven.

Chumpi 4 van de Healing Stones – de gouden band van kracht begint boven het rood bij je zonnevlecht en strekt zich uit tot je keelchakra. Het zijn de gouden stralen van de zon …de energie van het leven..de zoetheid van alledaagse vreugde en schoonheid. Het is de energie die het zaadje bereikt en het aanmoedigt om te groeien…om naar buiten te komen en te spelen..om in de lucht en in de wereld te zijn, zodat je het leven en alles wat het leven te bieden heeft, kunt ervaren.

Chumpi 5 van de Healing Stones – het weefpatroon wordt voortgezet met de zilveren band bij de keel het 5e chakra. Het is de plaats van inzicht, van innerlijk weten…van inspiratie. Het is de vreugde van goddelijke realisatie…van intuïtie …en die ongelooflijk äh ha’-momenten van weten. De vijfde chumpi wordt dan naar het 6e chakra( derde oog) verplaatst. Het is de verbinding met pure geest, God, Wiracocha, het al dat is. Het is de vreugde om je verbonden te voelen van alles wat bestaat.

Deze bands van kracht zullen er altijd voor je zijn. Laat ze je koesteren en beschermen. Houd ze met gratie vast als ze eenmaal in je lichtgevende veld zij geweven.

stones en mesa