Soul Body Fusion® workshop

Woensdag 14 december 2022   Soul Body Fusion® voor jezelf
Amsterdam Prinsengracht 493   van 13.30 uur tot 17.00 

2023
Soul Body Fusion® Practitioner workshop,  in Amsterdam Prinsengracht 493   (9.45 uur – 17.00 uur)

Nieuwe data worden nog aangevuld zodra bekend.

Soul Body Fusion® voor jezelf’ workshop:
De doelstelling van deze workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een Soul Body Fusion® sessie op jezelf conform de richtlijnen van Jonette Crowley. In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.
De workshop heeft een HBO niveau en is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk).  Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop. De workshop dag is van 9.45 uur tot 13.00 uur of van 13.00 uur tot 16.15 uur. Je ontvangt tijdens de workshop (bij de online workshop ontvang je deze vooraf per e-mail) een hand-out met informatie over het faciliteren van een Soul Body Fusion® sessie.


Soul Body Fusion® Practitioner workshop:
De doelstelling van de workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een 1 op 1 Soul Body Fusion® sessie conform de richtlijnen van Jonette Crowley. In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand) én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.
De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). Ook voor degenen die deze techniek toe willen passen in hun (toekomstige) praktijk.
Er zijn geen vooropleidingseisen voor deze workshop.
De workshop dag is van 9.45 uur tot 17.00 uur. De effectieve studiebelasting is 6 uur.

Je ontvangt tijdens de workshop (bij de online workshop ontvang je deze vooraf per e-mail) een hand-out met informatie over het faciliteren van een Soul Body Fusion® sessie.
Het boek “Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer” lezen na de workshop wordt aangeraden en is verkrijgbaar bij elke boekhandel. 

Na het volgen van de workshop en het doen toekomen aan Transiko tnv Anjo van den Broek van de door jou ondertekende Soul Body Fusion® Practitioner richtlijnen van Jonette Crowley ontvang je het Soul Body Fusion® Practitioner certificaat.

 

Wil je een workshop graag volgen maar is in 1 keer betalen een probleem voor je dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om delen te betalen. Zet het er even bij in de aanmeldingsmail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Tevens privé workshops, met je eigen groep.  Datum in overleg.Als de workshop bij jou thuis gehouden kan worden is het mogelijk om de workshop zelf gratis te volgen.

Lees meer over de methode in het blad Spiegelbeeld  Soul_Body_Fusion.pdf
(spiegelbeeld.nl)
.

 

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door medium, channel en schrijfster Jonette Crowley uit de VS (www.jonettecrowley.com).

Waarom het juist nu belangrijk is om Soul Body Fusion® te leren gaf Jonette Crowley door op dinsdag 8 september 2020:
“It is vital that we are as connected as we can possibly be to our soul, to the higher dimensional energies of the Universe. Jonette and the guide’s are urging you to learn and do Soul Body Fusion so you are balanced, grounded and can be the biggest vessel possible for the light of transformation.” Thank you all!

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood)  schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Na de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner!!!

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshop dag ga je leren om het Soul Body Fusion® proces toe te leren passen op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

De dag duurt van 9.45 tot 17.00 en na afloop kun je het  Soul Body Fusion® practitioner certificaat ontvangen.

Prijzen workshops:

De bijdrage voor de ‘Soul Body Fusion® voor jezelf‘ workshop is €99,- incl. 21% btw
De bijdrage voor de Soul Body Fusion® Practitioner workshop is: € 179 ,- standaard tarief incl 21% btw

Hoe geef je je op voor een workshop:
Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en de workshopdatum van jouw keuze naar Anjo van den Broek.  
Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. 06-21870397

www.JonetteCrowley.com  en de landelijke website www.soulbodyfusion.nl.
Aanmelden via een e-mail naar info@anjovandenbroek.nl